Overige keuringen

Welke keuringen bieden wij aan?

Naast de APK keuring van auto, bus, bedrijfsauto, trike of camper kunt u ook bij ons terecht voor aankoopkeuringen en einde garantie keuringen. Tevens voorzien wij u desgewenst van technisch advies m.b.t. uw voertuig.

Aankoopkeuring

Indien u een gebruikte auto wilt aanschaffen voeren wij graag een aankoopkeuring voor u uit. Hierna weet u wat de staat van onderhoud is en eventueel welke gebreken de auto heeft. Ook controleren wij de carrosserie en lak. Dit geeft u een goede positie in de onderhandeling met de verkoper. Wij lopen de auto grondig na en zetten onze bevindingen voor u op papier.

Second Opinion

Bent u het niet eens met het goed- of afkeuren van uw auto? U kunt bij ons terecht voor een onafhankelijke second opinion.

Einde garantie keuring

Tegen het einde van de (BOVAG) garantie kunt u bij ons tevens een einde garantie keuring laten uitvoeren. Wij keuren uw auto op dezelfde punten als bij de aankoopkeuring. Tevens controleren wij de gebreken die u eventueel zelf heeft geconstateerd.

Uiteraard zetten wij onze bevindingen weer voor u op papier.

Door het laten uitvoeren van een einde garantie keuring vermindert u het risico op reparaties en kosten na afloop van de garantie, terwijl de gebreken al gedurende de garantieperiode aanwezig waren.

Oldtimer keuring

Aangezien uw oldtimer niet meer Apk plichtig is, blijft het checken op Apk punten vaak achterwege. Onafhankelijk Apk station Assen kan op aanvraag uw oldtimer op de apk punten nalopen zodat u een idee heeft over de staat. Verder kunnen wij uw oldtimer ook technische nalopen, zoals radiateur, condensor, slangen en rubbers enz.

Uiteraard zetten wij onze bevindingen weer voor u op papier.